Hradečtí hokejisté porazili Oceláře v domácím reprízování finále, když jim nasázeli pět gólů.

Hradečtí hokejisté porazili Oceláře v domácím reprízování finále, když jim nasázeli pět gólů.

V neděli 26. září se odehrálo 6. kolo hokejové extraligy, ve kterém se střetli týmy HC Oceláři Třinec a Mountfield Hradec Králové. Zápas skončil vítězstvím hostů s výsledkem 5:0.

Hosté se ujali vedení již ve 4. minutě, kdy Pavel Miškář otevřel skóre. Obránci Tomáš Pavelka a Jerémie Blain poté ve druhé části zvýšili náskok hostů na 3:0. Blain se navíc trefil ještě jednou a zaznamenal tak 2+1 body. Poslední gól zápasu vstřelil Oliver Okuliar. Brankář Henri Kiviaho si připsal čisté konto, což bylo první čisté konto sezony.

V dalším utkání se střetli týmy HC Energie Karlovy Vary a Bílí Tygři Liberec. Karlovy Vary zvítězily s výsledkem 5:2. Branky za domácí tým vstřelili Rachůnek, Gríger, Koffer a Kofroň.

Poslední zápas 6. kola extraligy se odehrál mezi týmy Banská Bystrica a HC Vítkovice Ridera. Banská Bystrica vyhrála s výsledkem 2:1. Branky za domácí tým vstřelili Harris a Kubík.

Celkově se jednalo o zajímavé a vyrovnané zápasy, které přinesly divákům mnoho gólů a emocí. Hráči ukázali své dovednosti a bojovnost na ledě. Extraliga tak pokračuje v dalších zápasech, které určitě přinesou další vzrušení a napětí.