Union vedl o dva góly, ale přesto prohrál v Lize mistrů, když král nahrával.

Union vedl o dva góly, ale přesto prohrál v Lize mistrů, když král nahrával.

Ve druhém kole skupinové fáze Ligy mistrů se odehrálo několik zajímavých zápasů. V jedné z nich se utkali Union Berlín a Braga. Zápas byl velmi dramatický a plný gólů. Už v 30. minutě se Union dostal do vedení díky gólu Beckera, který zakončil přesnou kolmici od krále. Surinamský útočník pak využil další brejk a zvýšil na 2:0 pro Union. Braga však neztrácela naději a ve 41. minutě snížila skóre díky gólu Niakatého. Krátce po změně stran pak Bruma vyrovnal výstavní ranou z 25 metrů. Zápas nakonec rozhodl Castro, který v nastavení vyslal přesnou střelu zpoza vápna a zajistil Brage první tři body ve skupině. Union Berlín tak přišel o premiérový bod v elitní soutěži stejně jako před dvěma týdny s Realem Madrid.

V dalším zápase skupiny D se utkali Salcburk a San Sebastian. Baskický celek rozhodl o vítězství už v prvním poločase, kdy se trefili kapitán Oyarzabal a Méndez. Salcburk se snažil odpovědět, ale nedokázal se prosadit a utkání skončilo výhrou San Sebastian 2:0.

V tabulce skupiny C se momentálně nachází Neapol a Real Madrid se třemi body, Braga má také tři body, ale horší skóre. Union Berlín je na posledním místě bez bodu. V tabulce skupiny D vede San Sebastian se čtyřmi body, Salcburk má tři body, Inter Milán a Benfica Lisabon zatím bodovat nedokázali.

Další zápasy skupinové fáze Ligy mistrů se odehrají večer. Jedním z nich je utkání mezi Interem Milán a Benficou Lisabon, které začne ve 21:00.