McTominay dvěma góly v nastavení zachránil United před dalším neúspěchem na Old Traffordu.

McTominay dvěma góly v nastavení zachránil United před dalším neúspěchem na Old Traffordu.

Manchester United a Chelsea si připsali vítězství v posledním kole anglické fotbalové ligy. United porazilo Brentford 2:1 po obratu díky dvěma brankám Scotta McTominaye v nastavení. Chelsea zvítězila na hřišti nováčka Burnley 4:1.

Tottenham si v utkání proti Lutonu vytvořil několik šancí, ale brankář Kaminski mu nedovolil skórovat. Přesto se Tottenham dostal do vedení ve 52. minutě po gólu Van de Vena. Tým trenéra Postecogloua tak získal své šesté vítězství v této sezóně. Luton naopak prohrál a drží poslední nepostupovou příčku.

Brentford se dostal do vedení na hřišti Manchesteru United díky brance Jensena. Domácí tým směřoval k třetí prohře na Old Trafford, ale McTominay se stal hrdinou díky dvěma brankám v nastavení. Skotský záložník nastoupil až v 87. minutě. Manchester má nyní bilanci čtyř vítězství a čtyř porážek, zatímco Brentford čeká na první výhru v Premier League.

Chelsea prohrávala s Burnley, ale ve druhé polovině zápasu otočila skóre a rozhodla o výhře třemi góly. Tým kouče Pochettina ztrácí na Manchester United bod.

Fulham porazil Sheffield United 3:1 a Everton si poradil s Bournemouthem 3:0. Oba poražené týmy uzavírají tabulku a čekají na své první vítězství.

V tabulce je na prvním místě Tottenham, následovaný Manchester City a Arsenal. Liverpool a Aston Villa se také drží v horní části tabulky.