Beachvolejbalisté přehráli domácí Mexičany po nečekané prohře na MS.

Beachvolejbalisté přehráli domácí Mexičany po nečekané prohře na MS.

Barbora Hermannová a Markéta Sluková se připravují na svůj další zápas na mistrovství světa v plážovém volejbalu v Tlaxcale, Mexiko. Tentokrát se utkají se kanadskou dvojicí Melissa Humanaová-Paredesová a Brandie Wilkersonová o prvenství ve skupině.

České jedničky dosud dominují ve svých zápasech a ani jednou neztratily. V prvním zápase porazily kubánskou dvojici Jorge Alayo a Noslen Díaz, ve druhém pak mexický pár Galindo a Aguirre. Po dvou zápasech mají všechny týmy ve skupině I bilanci jedné výhry i porážky.

Ze 12 členných skupin postoupí do play-off vždy dva nejlepší týmy a čtyři týmy ze třetích míst. O poslední čtyři místa se utká osm týmů ze třetí příčky.

Barbora Hermannová a Markéta Sluková jsou velkými favoritkami na postup do další fáze turnaje. Jejich výkony jsou velmi silné a ukazují, že jsou vynikajícími hráčkami. V zápase proti kanadskému páru budou muset ukázat své nejlepší schopnosti a bojovnost, aby si zajistily první místo ve skupině.

Mistrovství světa v plážovém volejbalu v Tlaxcale je velmi prestižním turnajem, na který se připravují nejlepší hráči z celého světa. Česká dvojice Hermannová a Sluková patří mezi ty nejlepší a jejich výkony na turnaji to potvrzují.

Doufejme, že Barbora Hermannová a Markéta Sluková budou pokračovat ve svých úspěšných výkonech a postoupí do další fáze mistrovství světa. Držíme jim palce a přejeme hodně štěstí v jejich zápase proti kanadskému páru.