Nabídka plná vášně pro nejvíce atraktivní fotbalistku

Nabídka plná vášně pro nejvíce atraktivní fotbalistku

Článek pojednává o utonutí anglické fotbalistky Aston Villy Lehmannové ve skandálu nazvaném „Dir Tea Talk“. V podcastu, který uvádí rapperka Shirin David, Lehmannová prozradila, že dostala zprávu od známé osoby, ve které jí bylo nabídnuto 100 000 švýcarských franků za noc strávenou spolu. Fotbalistka tuto nabídku odmítla a označila ji za hloupou. Poté dostal její bodyguard další zprávy od agenta této známé osoby, ve kterých bylo žádáno, aby Lehmannová nabídku přijala.

Lehmannová odmítla prozradit jméno této celebrity, ale uvedla, že je to velmi známý fotbalista po celém světě. Fotbalistka se také otevřeně hlásí k bisexualitě a v minulosti chodila s reprezentační kolegyní Ramonou Bachmannovou a brazilským záložníkem Aston Villy Douglasem Luizem.

Podle analytické společnosti Gracenote Nielsen je Lehmannová nejpopulárnější fotbalistkou na Instagramu s přes 15,5 miliony sledujícími. Za každý reklamní příspěvek na sociální síti prý dostává přes 6,5 milionu korun. Její popularita na Instagramu překonala dokonce i švýcarskou tenisovou ikonu Rogera Federera.