Přepište název informativním stylem: PřindišPříjmení Přindiš

Přepište název informativním stylem: PřindišPříjmení Přindiš

Cesta k triumfu ve Světovém poháru je dlouhá a náročná. Je potřeba mít dostatek zkušeností a být schopen přizpůsobit se různým tratím v jednotlivých zemích. Klíčem k úspěchu je také dlouhodobá vyrovnaná výkonnost od června do října.

Jedním z faktorů, který ovlivňuje výsledky, jsou drobnosti, které se zdají nevýznamné. Například změna počasí, nespavost, osobní problémy nebo celková nálada mohou mít vliv na výkon. Je důležité se nenechat ovlivnit těmito propady a soustředit se na další závod.

Kayakcross je disciplína, která vyžaduje psychickou i fyzickou sílu. Je to nová výzva a hledání nejrychlejšího průjezdu. Pro mě je to motivace bojovat o účast na olympijských hrách, kde bude kayakcross poprvé zařazen.

Zranění je samozřejmě nepříjemné a bolestivé, ale neovlivňuje mé rozhodnutí nadále se kayakcrossu věnovat. Podmínky a atmosféra při závodech se liší. Ideální je pražská Troja, zahraničí se mi nejvíce líbilo v Paříži. Naopak Augsburg nebyl ideální.

Zimní příprava na olympijskou sezonu bude probíhat v Paříži a možná i v Itálii. Poté se plánuji připravovat na ostrově Reunion, který je oficiálním olympijským centrem. Zde se budu připojovat k silovým tréninkům s českými i zahraničními slalomáři. Kromě kayakcrossu se budu věnovat i klasickému kajaku.