Vémola označil Kincla za sobce a odmítá, aby ho pohřbil

Vémola označil Kincla za sobce a odmítá, aby ho pohřbil

Článek se zaměřuje na kontroverzní rozhodnutí zápasníka Karla Kincla, který se rozhodl bojovat s Michalem Čepem o mistrovský pás střední divize na Oktagonu 51. Toto rozhodnutí vyvolalo negativní reakce u většiny fanoušků, kteří očekávali více od Kincla a chtěli vidět jeho souboj s jiným soupeřem. Naopak pro Kincla to byla poslední šance, protože se blíží konec jeho kariéry. Fanoušci však chtěli vidět právě tento zápas a je škoda, že Kincl myslel pouze na sebe a ne na to, co chtějí fanoušci.

Vémola, který je bývalým zápasníkem MMA, kritizoval Kincla za jeho rozhodnutí a také organizaci Oktagon za podporu tohoto zápasu. Vémola tvrdí, že Oktagon nechtěl, aby Kincl pohřbil jejich hvězdu Langeru, kterou sám porazil za pouhých sedm vteřin. Vémola je těsně před koncem své kariéry a pokud by porazil Kincla v O2 Aréně, tak by Oktagonu nezůstalo mnoho možností po jeho odchodu. Proto je pro něj tento zápas bezpečnější volbou.

Kincl se brání tím, že je to jeho volba a že se nikoho neprosí. Chce vidět, jak se k tomu postaví Oktagon, protože chce v prosinci zápasit. Tvrdí, že není jeho vina, že na soupisce nemají adekvátního soupeře, který by nevyvolal kritiku. Je připravený na jakéhokoli soupeře.

Celá situace kolem Kincla a jeho rozhodnutí vyvolala rozporuplné reakce mezi fanoušky a zápasníky MMA. Je otázkou, zda se Kinclův souboj s Čepem stane úspěšným a zda se fanoušci nakonec uspokojí s tímto zápasem.