Kuchta potkává inteligentního Simu a tajemně se vyjadřuje o Slavii

Kuchta potkává inteligentního Simu a tajemně se vyjadřuje o Slavii

Český fotbalista Michael Krmenčík, který momentálně působí ve skotském týmu Rangers FC, se vyjádřil k nedávnému zápasu s pražskou Slavií v Evropské lize. I když byl zklamán z remízy 1:1, věří, že jeho tým je schopen více. Krmenčík se také setkal se svým bývalým spoluhráčem ze Slavie, Abdalláhem Simou, který nyní hraje za Rangers.

Krmenčík uvedl, že byl samozřejmě zklamán výsledkem zápasu, protože tým chtěl vyhrát a měl na to šance. Přesto si myslí, že ještě neukázali svůj plný potenciál. V průběhu zápasu měli Letiště dominovali, ale poté začali hrozit i Rangers. V 85. minutě měli dokonce střelu na břevno.

Krmenčík věří, že odveta bude podobná a že atmosféra na stadionu Rangers bude bouřlivá. Připomněl také, že hrál na Ibrox Stadium, když tam nebyli diváci, a že to pro něj nebylo jednoduché hrát před fanoušky Rangers. Pokud chtějí postoupit ze skupiny, musí se s tím vypořádat.

Slavia Praha má momentálně čtyři body a je na čele skupiny spolu s Betisem Sevillou. První dva týmy z každé skupiny postoupí do osmifinále Evropské ligy. Krmenčík byl také potěšen, že se setkal se Simou, se kterým získal titul ve Slavii. Sima je pro Rangers důležitým hráčem, který dává góly a má asistence.

Na závěr rozhovoru dostal Krmenčík otázku, jestli ho nepřekvapilo, že Sima hraje za Spartu, která je největším rivalem Slavie. Krmenčík odpověděl, že zná situaci a nechtěl by k tomu více dodávat, protože Sima je inteligentní hráč.