Anglický ragbyový tým získal bronz na Mistrovství světa poté, co těsně porazil Argentinu.

Anglický ragbyový tým získal bronz na Mistrovství světa poté, co těsně porazil Argentinu.

Anglie porazila Argentinu ve třetím místě na mistrovství světa v ragby. Kapitán Owen Farrell se stal hlavním tahounem anglického týmu, když získal celkem 16 bodů díky úspěšným trestným kopům a konverzím.

Anglie, která se stala světovými šampiony v roce 2003 a získala tři stříbrné medaile, vyhrála první poločas s vedením 16:10. Farrell se osobně postaral o jedenáct bodů. Nicméně, krátce po přestávce, díky položené pětce a úspěšné konverzi, se Jihoameričané dostali do vedení.

Angličané se ale brzy vrátili do hry. Díky chybě soupeře v rozehrávce, položili další pětku a úspěšnou konverzí se vrátili do vedení. V dramatickém závěru dokázali udržet své vedení a získali vítězství. Argentina měla možnost vyrovnat pět minut před koncem, ale Nicholas Sánchez neproměnil trestný kop.

Toto vítězství Anglie nad Argentinou je již druhé na tomto mistrovství světa, když je porazila i v základní skupině. Celkově se jednalo o vyrovnaný a napínavý zápas, který ukázal sílu obou týmů.

Mistrovství světa v ragby je jednou z nejprestižnějších soutěží v tomto sportu. Týmy z celého světa se zde utkávají o titul světového šampiona. Každé mistrovství přináší vzrušení, napětí a nezapomenutelné momenty, jako byl i tento zápas mezi Anglií a Argentinou.