Vondroušová si oblékla přiléhavé šaty a tenistky soutěžily o trofej na pláži v Cancúnu.

Vondroušová si oblékla přiléhavé šaty a tenistky soutěžily o trofej na pláži v Cancúnu.

Titulek: Nejlepších osm hráček sezony se představuje v elegantním stylu

Úvod:

Letošní sezona byla plná vzrušení, napětí a neuvěřitelných výkonů na hřišti. Osmdesát hráček bojovalo o titul nejlepší hráčky sezony, ale pouze osm z nich mělo tu čest obléknout si elegantní šaty a zapózovat u trofeje pro vítězku. Představme si tyto osm talentovaných žen, které se staly ikonami světa sportu.

1. Serena Williams:

Serena Williams je jednou z nejúspěšnějších tenistek v historii. Svoji kariéru zahájila již v roce 1995 a od té doby vyhrála 23 Grand Slamů. Její síla, rychlost a technika ji činí jednou z nejnebezpečnějších soupeřek na kurtech. Navíc je Serena Williams i módní ikonou, která se nebojí experimentovat se svým stylem.

2. Simone Biles:

Simone Biles je gymnastka, která svými výkony doslova ohromuje celý svět. Je držitelkou 19 medailí z mistrovství světa a čtyř olympijských zlatých medailí. Její akrobatické kousky a neuvěřitelná síla ji staví na samý vrchol gymnastiky. Přestože je známá svým sportovním oblečením, v elegantních šatech vypadá naprosto úchvatně.

3. Megan Rapinoe:

Megan Rapinoe je fotbalistka, která se proslavila svými výkony na mistrovství světa v roce 2019, kde vedla americký tým k vítězství. Její technika, rychlost a vůle vyhrát ji činí jednou z nejlepších hráček na světě. Navíc je Rapinoe známá svým bojovným postojem k sociálním otázkám a rovnosti. V elegantních šatech vypadá jako pravá dáma.

4. Naomi Osaka:

Naomi Osaka je japonská tenistka, která se stala první Asiatkou, jež vyhrála Grand Slam. Její síla a preciznost na kurtu ji řadí mezi nejnebezpečnější soupeřky. Mimo hřiště je Osaka známá svou skromností a elegancí. Její styl se odráží i ve volbě šatů, ve kterých vypadá naprosto fantasticky.

5. Alex Morgan:

Alex Morgan je další fotbalistkou, která patří mezi nejlepší hráčky světa. Její rychlost, technika a schopnost skórovat ji činí nebezpečnou soupeřkou na hřišti. Morgan je také známá svým charismatem a krásou. V elegantních šatech vypadá jako opravdová princezna.

6. Ashleigh Barty:

Ashleigh Barty je australská tenistka, která se stala světovou jedničkou v roce 2019. Její unikátní styl hry a přesnost ji činí neodolatelnou soupeřkou. Barty je také známá svou skromností a přirozenou elegancí. V šatech vypadá jako pravá dáma.

7. Megan Anderson:

Megan Anderson je profesionální bojovnice MMA, která se stala šampionkou ve váhové kategorii