Bundesliga se zajímá o Durosinmiho: Plzeň může přijít o svou hvězdu

Bundesliga se zajímá o Durosinmiho: Plzeň může přijít o svou hvězdu

Durosinmi, který je momentálně na hostování ve fotbalovém klubu Plzeň, se stal zajímavou posilou pro tým z Frankfurtu. Tento vysoký útočník přichází z Karviné, kde hrál na hostování, ale v létě se jeho status změnil na přestup. V současné době je to nejvyšší hráč v české nejvyšší soutěži, měří 192 centimetrů.

Frankfurt se rozhodl posílit svou ofenzivu před zimním přestupovým obdobím, protože se v dosavadním průběhu německé ligy potýká s problémy v zakončení. Klub, který minulou sezónou vyhrál Evropskou ligu, zatím v devíti kolech nastřílel pouze 12 gólů, což je velmi málo. V tabulce se momentálně nachází na sedmém místě.

Durosinmi by mohl být klíčovou posilou pro Frankfurt, protože jeho výška a fyzická pohoda mu umožňují být nebezpečným hráčem při standardních situacích. V minulém roce odehrál 45 zápasů a vstřelil 13 gólů, což jsou velmi slušné statistiky.

Frankfurt doufá, že příchod Durosinmiho pomůže zlepšit jeho ofenzivu a posune tým v tabulce výš. Tento talentovaný hráč by mohl být klíčovou postavou v boji o vyšší pozice v německé lize. Fanoušci se tedy mohou těšit na jeho příchod a na to, jak se bude prosazovat v novém týmu.