Portugalský kapitán zachraňuje Manchester United z krize v poslední minutě

Portugalský kapitán zachraňuje Manchester United z krize v poslední minutě

Rudí ďáblové, tým Manchester United, zažívají nejhorší start do sezony od roku 1962. Po dvou debaklech 0:3 se jim však podařilo zvítězit. Ve svém posledním zápase proti Fulhamu porazili soupeře 1:0.

Manchester United pod vedením trenéra Erika ten Haga utrpěl porážky v derby s Manchesterem City a v osmifinále Ligového poháru s Newcastle. Oba zápasy skončily výsledkem 0:3. Navzdory absenci ofenzivní hvězdy Marcuse Rashforda, který byl zraněný, se Rudí ďáblové dokázali porvat s čtrnáctým týmem tabulky.

V zápase s minimem šancí se hostům podařilo v samém závěru skórovat díky Fernandesovi. Po několika odrazech a neschopnosti obránců domácích odkopnout míč z nebezpečného prostoru si Fernandes připravil střelu na hranici velkého vápna a zajistil tak Manchesteru tři body.

Po 11. kole anglické fotbalové ligy se Manchester United nachází na 6. místě tabulky se 18 body. Na prvním místě se momentálně nachází Tottenham s 26 body, následovaný Arsenalem a Manchesterem City, oba s 24 body.

Manchester United se nyní bude snažit zlepšit své výkony a získat více bodů, aby se posunul v tabulce výše. Jejich další zápas je naplánován proti Aston Ville.