„Prosím, usedněte si.“ Nosková nebyla informována o svém výhře v setu kvůli technickým problémům.

„Prosím, usedněte si.“ Nosková nebyla informována o svém výhře v setu kvůli technickým problémům.

Česká tenistka Nosková vyhrála svůj první zápas v Poháru Billie Jean Kingové, i když prohrávala v rozhodujícím setu 1:4. Nosková, která je teprve osmnáctiletá, se po zápase vyjádřila, že i přes svůj mladý věk věří ve své zkušenosti.

Nosková přiznala, že byla před zápasem trochu nervózní, ale díky podpoře svého týmu se dokázala uklidnit. V prvním setu vyhrála ve zkrácené hře a i přes technické problémy na kurtu, kdy přestala fungovat elektronika, si udržela koncentraci a vyhrála tie-break.

Ve druhém setu sice prohrávala a v rozhodujícím třetím setu dokonce 1:4, ale nevzdala se a věřila, že může zápas otočit. Nosková se přiznala, že už zažila podobné situace a věděla, že i při takovém skóre je stále možné zápas vyhrát.

Nosková také zdůraznila, že si je vědoma svého mladého věku a toho, že ještě nemá tolik zkušeností jako některé jiné hráčky. Přesto si uvědomuje, jak důležitý je každý zápas a jak je skvělé reprezentovat svou zemi.

Nosková si svůj vítězný debut v Poháru Billie Jean Kingové bude dlouho pamatovat. Pro ni je nejdůležitější, že vyhrála, ať už hrála dobře nebo špatně. I přes to, že týmové soutěže nejsou její běžnou zkušeností, ráda reprezentuje svou zemi.

Nosková ukázala svou sílu a odhodlání v tomto zápase a doufejme, že bude pokračovat ve svém úspěchu v dalších zápasech Poháru Billie Jean Kingové.