Nová česká účastnice v UFC a Pudilová se připravuje na svůj výrok v případě vítězství

Nová česká účastnice v UFC a Pudilová se připravuje na svůj výrok v případě vítězství

Češka Lucie Pudilová se připravuje na svůj desátý zápas v elitní sérii UFC, ve kterém se utká s Argentinkou Ailin Pérézovou. Devětadvacetiletá rodačka z Příbrami se bude snažit napravit kontroverzní porážku s Joselyn Edwardsovou z Panamy a získat čtvrtou výhru v UFC.

Pudilová plánuje předvést přesvědčivý výkon, který jí zajistí odvetu s Edwardsovou. „Ale musí to tam vyjít podle mého očekávání, jinak by mi ten zápas asi ani nedali. O to větší je to pro mě výzva. Motivace se ukázat je o level výš,“ sdělila webu kaocko.cz.

V dubnu Pudilová prohrála s Edwardsovou 1:2 body, ale podle některých odborníků na smíšená bojová umění měla být vyhlášena vítězkou. Proto se nyní těší na odvetu. „Jdu si pro vítězství,“ vyhlásila sebevědomě na Instagramu na začátku týdne.

Pérezová je o pár měsíců mladší než Pudilová a v UFC má za sebou dva zápasy. Loni v září prohrála před limitem se Švýcarkou Stephanií Eggerovou. Letos v červenci pak na body porazila Ashlee Evansovou-Smithovou z USA.

Zatímco Pudilová má celkovou bilanci 14 výher a osm porážek, Pérezová má na kontě mezi profesionálkami osm výher a dvě prohry.