David Pastrňák exceloval a jeho asistence přispěly k porážce týmu Canadiens

David Pastrňák exceloval a jeho asistence přispěly k porážce týmu Canadiens

Včerejší zápasy v NHL přinesly zajímavé a vyrovnané souboje. Boston Bruins porazili Montreal Canadiens 5:2 a získali tak již třinácté vítězství v této sezóně. Bruins si dvoubrankový náskok vybudovali již v první třetině, kdy se trefili obránce Charlie McAvoy a útočník Trent Frederic. Canadiens se snažili odpovědět, když snížil Slovák Juraj Slafkovský, ale Frederic svou druhou brankou večera definitivně rozhodl o vítězství Bruins.

Další zápas mezi New Jersey Devils a New York Rangers skončil vítězstvím Rangers 5:3. Devils se sice dvakrát dokázali vrátit do zápasu po vedení Rangers, ale nakonec Rangers otočili skóre a zvítězili již počtvrté za sebou. Brankář Devils Vaněček si připsal 30 zákroků, ale to nestačilo na vítězství.

Další výsledky zápasů včerejšího kola NHL:

– Philadelphia Flyers porazili Vegas Golden Knights 4:3 po prodloužení

– Nashville Predators porazili Chicago Blackhawks 4:2

– Tampa Bay Lightning porazili Edmonton Oilers 6:4

– Winnipeg Jets porazili Arizona Coyotes 5:2

– Calgary Flames prohráli s New York Islanders 4:5 po samostatných nájezdech

– Washington Capitals porazili Columbus Blue Jackets 4:3

– Dallas Stars prohráli s Colorado Avalanche 3:6

– Carolina Hurricanes porazili Pittsburgh Penguins 4:2

Zápasy mezi týmy Vancouver Canucks – Seattle Kraken a Los Angeles Kings – St. Louis Blues se ještě hrají a výsledky budou známy později.

NHL nabídla včera opět skvělé zápasy a fanoušci se mohli těšit na mnoho gólů a dramatické momenty. Sezóna NHL pokračuje a týmy se stále perou o co nejlepší pozice v tabulkách.