Snookerová legenda vyjádřila zájem o implantaci umělého kloubu, aby se stala podobnou Robocopovi.

Snookerová legenda vyjádřila zájem o implantaci umělého kloubu, aby se stala podobnou Robocopovi.

Ronnie O’Sullivan, známý také jako „Legenda zeleného plátna“, oslaví své 48. narozeniny. V nedávném dokumentu s názvem „Ronnie O’Sullivan: Hranice všeho“ se podělil o svůj netradiční nápad na výměnu kyčle, který by mu mohl pomoci zlepšit jeho hru.

O’Sullivan vysvětlil, že se mu kyčel příliš vychyluje a brání mu v provádění správných úderů. Proto začal uvažovat o možnosti podstoupit výměnu kyčle, aby dosáhl stabilnějšího postavení a zlepšil svou hru. Dokonce se o této myšlence svěřil svému otci, který mu řekl: „Kdybych si nechal tuhle kyčel zpevnit, nikdy bych neminul.“

Tento nápad může někomu připadat velmi neobvyklý, ale O’Sullivan ho zdůvodnil tím, že chtěl být purista a hrát snooker. Toužil po vítězstvích a titulech a pro něj to znamenalo hodně.

Nový filmový dokument se zaměřuje na různé etapy O’Sullivanova života a zachycuje jeho cestu na vrchol jako nejlepšího hráče kulečníku na světě. Film se dotýká jeho boje s depresí, bouřlivého výchovy a klíčového okamžiku v roce 1992, kdy uvažoval o konci kariéry poté, co byl jeho otec uvězněn za vraždu.

Během osobního chaosu našel O’Sullivan útěchu u kulečníkového stolu. Je to jediné místo, kde zažívá opravdový klid.

Během loňského finále světového šampionátu se O’Sullivan svěřil psychiatrovi Stevu Petersovi se zátěží, kterou musel snášet. Popsal to jako velmi těžké a nepříjemné. Přesto se mu podařilo překonat výzvy, porazit Judda Trumpa a získat prémii ve výši 500 000 liber (asi 14 milionů korun).

Ronnie O’Sullivan je jednou z nejvýraznějších postav ve světě kulečníku a jeho příběh je inspirovajícím příkladem odhodlání a vytrvalosti. Jeho netradiční nápad na výměnu kyčle ukazuje, že je ochoten udělat cokoli pro zlepšení své hry a dosažení úspěchu.