Hvězda prohlásila, že Messi a ostatní opustili hřiště, přičemž fotbal musel ustoupit do pozadí.

Hvězda prohlásila, že Messi a ostatní opustili hřiště, přičemž fotbal musel ustoupit do pozadí.

Problémy na fotbalovém utkání mezi Argentinou a Brazílií

Na nedávném fotbalovém utkání mezi Argentinou a Brazílií došlo k vážným problémům, které odstartovaly při hymnách. Příznivci obou týmů se začali na tribunách rvát a situace vyústila v zásah policie.

Hráči Argentiny, včetně kapitána Lionela Messiho, se pokusili situaci uklidnit, ale jejich snaha byla neúspěšná. Nakonec hráči odešli do kabin a vrátili se na hřiště až poté, co se situace uklidnila.

Messi ve svém vyjádření kritizoval policii za přehnaný zásah. Uvedl, že už podobnou situaci zažil během finále Poháru osvoboditelů, kdy policie použila obušky proti fanouškům. Messi také zdůraznil, že na tribuně byli i hráči, kteří měli své rodiny.

Policie však obvinění odmítla s tím, že za problémy mohly nedostatečné bariéry mezi fanoušky obou týmů. Plukovník Vagner Ferreira ve svém rozhovoru pro stanici SporTV uvedl, že každá akce vyvolá reakci a tyto zápasy mají historii plnou fanouškovského násilí. Ferreira také tvrdil, že policie nejdříve s fanoušky jednala a až poté použila obušky.

Nakonec Argentina vyhrála utkání 1:0. Je však důležité si uvědomit, že takové problémy na fotbalových zápasech jsou nepřijatelné a měly by být předcházeny. Fanoušci by měli respektovat pravidla a chovat se slušně, aby se fotbal mohl hrát v přátelské atmosféře.