Čeští mistři světa si udržují neporazitelnost v Brazílii a zatím neztratili ani set

Čeští mistři světa si udržují neporazitelnost v Brazílii a zatím neztratili ani set

Beachvolejbaloví mistři Peruši;č se Schweinerem mají na dosah postup do čtvrtfinále turnaje ve francouzské metropoli. Tento úspěch by jim zajistil vítězství ve skupině a tím i lepší výchozí pozici v dalším kole.

V prvním setu zápasu proti Arthuru a Adrielsonovi Peruši;č se Schweinerem dominovali a vyhráli ho osmibodovým rozdílem. V druhé sade bylo utkání vyrovnané, oba týmy se střídaly ve vedení, a nakonec Peruši;č proměnili druhý mečbol, který jim zajistil výhru.

Peruši;č a Schweiner jsou zkušenými beachvolejbalisty, kteří se již několikrát stali mistry světa. Letos ovládli turnaje v Uberlandii a Paříži a minulý měsíc se stali mistry světa v Mexiku. Tento úspěch jim zajistil účast na olympijských hrách ve francouzské metropoli příští rok.

Pokud Peruši;č se Schweinerem zvítězí ve večerním duele s Arthurem a Adrielsonem, zajistí si postup do čtvrtfinále a budou mít lepší výchozí pozici v dalším kole. Jejich cesta za dalším titulem ze světového okruhu tak pokračuje a fanoušci mají důvod k radosti.