Boston prohrál s Rangers přes Pastrňákovu branku v souboji nejlepších týmů NHL

Boston prohrál s Rangers přes Pastrňákovu branku v souboji nejlepších týmů NHL

V nedávném utkání mezi týmy NY Rangers a Boston Bruins se odehrála zajímavá bitva na ledě. Zápas skončil vítězstvím Rangers 7:4, přičemž se oba týmy střídaly ve skórování.

Rangers se prosadili již v úvodu druhé třetiny, kdy v přesilovce vyrovnali na 3:3. Poté se jim podařilo odskočit do třígólového vedení, které si udrželi až do konce utkání. Hlavní hvězdou zápasu byl útočník Rangers Chris Kreider, který zaznamenal dvě branky a jednu asistenci. Celkově má na svém kontě již 13 gólů, stejně jako David Pastrňák z Bostonu. Na čele tabulky střelců se momentálně nachází Nikita Kučerov z Tampy Bay s 15 góly.

Branky v utkání padaly na obou stranách. Za Rangers se trefili Kreider dvakrát, Bonino, Vesey, K. Miller, Pitlick a Panarin. Za Boston odpověděli Coyle dvakrát, Geekie (Lauko) a Pastrňák (Zacha). Celkový počet střel na branku byl 40:31 ve prospěch Rangers. Utkání sledovalo 18 006 diváků.

Hvězdami zápasu byli vyhlášeni Kreider, Vesey a K. Miller, všichni hráči NY Rangers. Tato výhra jim přinesla důležité body do tabulky a posunula je na vyšší místo v soutěži. Naopak pro Boston to byla porážka, která je posunula na nižší příčku.

Tento zápas ukázal, že oba týmy mají silné útočné řady a jsou schopny skórovat. Fanoušci se mohou těšit na další vzrušující utkání a sledovat souboje mezi těmito týmy.