Poslední taneční večer se chystá v historické hale s podzemním bludištěm a cennostmi k rozřezání.

Poslední taneční večer se chystá v historické hale s podzemním bludištěm a cennostmi k rozřezání.

Sportovní hala v pražských Holešovicích je jednou z nejstarších a nejvýznamnějších sportovních staveb v České republice. Po více než 61 letech provozu se stále těší velké oblibě mezi sportovci i diváky. Při pohledu na ni zvenčí byste možná nečekali, jaké poklady se ukrývají uvnitř.

Sportovní hala byla otevřena v roce 1960 a od té doby slouží jako multifunkční prostor pro různé sportovní akce. Její kapacita je až 13 000 diváků, což ji řadí mezi největší sportovní haly v České republice. Hala hostila mnoho významných sportovních událostí, jako například mistrovství světa v ledním hokeji, koncerty světových hudebních hvězd či výstavy.

Vstup do haly vás zavede do prostorného foyer, které je plné historických fotografií a memorabilií. Zde si můžete prohlédnout například fotografie slavných sportovců, kteří zde zanechali svou stopu. Vstupenky na akce v hale si můžete zakoupit u příjemného personálu, který vám ochotně poradí a pomůže s veškerými dotazy.

Po vstupu do samotné haly se ocitnete v prostoru plném sportovní atmosféry. Hala je vybavena moderním osvětlením a ozvučením, které poskytuje skvělou akustiku pro koncerty a další hudební akce. Tribuny jsou pohodlné a umožňují divákům mít skvělý výhled na dění na ledě či pódiu.

Hala disponuje také širokou nabídkou stravování a občerstvení. V rámci foyeru se nachází několik restaurací a kaváren, kde si můžete pochutnat na různých pokrmech a nápojích. V případě sportovních akcí je zde také možnost zakoupit si občerstvení přímo na tribunách.

Sportovní hala v Holešovicích nenabízí pouze sportovní akce a koncerty, ale také další kulturní události. Můžete zde navštívit různé výstavy, veletrhy či divadelní představení. Díky své velké kapacitě je hala ideálním místem pro pořádání různých veřejných akcí.

Pokud jste fanouškem sportu, hudby nebo kultury, určitě byste neměli vynechat návštěvu Sportovní haly v pražských Holešovicích. Je to místo s bohatou historií a atmosférou, která vás okouzlí. Ať už se jedná o hokejový zápas, koncert oblíbené kapely nebo výstavu vašeho oblíbeného umělce, hala vás jistě nezklame.