Hokejista způsobil kuriozní situaci v NHL, kdy praštil vysokou holí sám sebe, rozhodčí uvažovali o udělení trestu.

Hokejista způsobil kuriozní situaci v NHL, kdy praštil vysokou holí sám sebe, rozhodčí uvažovali o udělení trestu.

Hokejové zápasy NHL nabídly zajímavé souboje a výsledky. V jednom z nich se střetli týmy New York Rangers a Detroit Red Wings. V průběhu zápasu došlo k kontroverzní situaci, kdy hráč Rangers, Raymond, dostal tvrdou ránu od hráče Red Wings, Cuyleho, do obličeje. Rozhodčí nejprve pískli faul na Cuyleho, ale po videoanalýze zjistili, že se Raymond snažil odstrčit hokejku svého soupeře vlastní rukou a srazil se s ní do obličeje. Tato situace vyvolala protesty hráčů Rangers, ale nakonec byl faul na Cuyleho zrušen. V závěru třetí třetiny se Rangers dokázali vrátit a otočit skóre ve svůj prospěch na 3:2.

Další zápas se odehrál mezi týmy Columbus Blue Jackets a Montreal Canadiens. Zde se branky začaly objevovat až od druhé třetiny. Domácí tým vedl díky trefám Laineho a Činachova, ale Montreal vždy rychle odpověděl a vyrovnal skóre. Vítěznou branku vstřelil Armia a výhru potvrdil Lindström do prázdné branky.

V dalším zápase se utkali Los Angeles Kings a Washington Capitals. Capitals zvítězili 2:1. Branky padaly v první a druhé třetině, kdy Kings otevřeli skóre, ale Capitals dokázali dvakrát odpovědět a udržet si vedení až do konce zápasu.

V tabulkách NHL se na východní konferenci vede tým New York Rangers před Vegas Golden Knights. Na západní konferenci je na prvním místě tým Colorado Avalanche před Vancouver Canucks.

Celkově byly zápasy plné napětí a zajímavých momentů. Fanoušci se mohou těšit na další hokejové bitvy a sledovat, jak se týmy budou dále umisťovat v tabulkách.