Kuchta exceluje v nedávných zápasech a Haraslín je nadšený. Měl jasnou představu, kam mířit.

Kuchta exceluje v nedávných zápasech a Haraslín je nadšený. Měl jasnou představu, kam mířit.

Sparta Praha se v nedávném utkání Evropské ligy utkala s španělským týmem Betis Sevilla a zvítězila v poměru 1:0. Tento triumf je pro Spartu velmi cenný, nejenom kvůli porážce v předchozím utkání s Betisem, ale také kvůli tomu, že se udržela ve hře o postup do jarní vyřazovací fáze soutěže.

Vítěznou akci rozjel Angelo Preciado rychlým autem na Kuchtu, který si pokryl mocnou střelou před dotírajícími Rodríguezem a Rocou. Kuchta následně přihrál Haraslínovi, který střelou z hranice šestnáctky rozhodl o vítězství Sparty.

Haraslín po utkání ocenil svého spoluhráče Kuchtu za jeho výkon. Kuchta v posledních zápasech skvěle pracuje pro Haraslína a Birmančeviće, udržuje těžké balony, což jim pomáhá a mohou z toho těžit.

Haraslín letos v dresu Sparty zaznamenal již 11 branek v soutěži. Pro něj je každý gól cenný a je rád, že se mu podařilo trefit do sítě. Nicméně pro něj je důležité, že Sparta vyhrála.

Vítězství nad Betisem je pro Spartu velkým úspěchem. Betis není tým, kterého porazíte každý den, a je to skvělý výsledek nejen pro Spartu, ale i pro celý klub. Sparta se stále drží ve hře o postup v Evropské lize. Toto vítězství je cennější, protože se jim podařilo porazit kvalitního soupeře z top ligy.

Sparta tak oplatila Betisu prohru 1:2 z předchozího utkání. V prvním zápase měla Sparta také velkou šanci bodově uspět, alespoň jednou. Bohužel v závěru utkání proti Betisu ztratila kontrolu, ale tentokrát nedovolila soupeři vytvořit si velké šance. Byla vyrovnaným soupeřem, ale doma byla lepší.

Tento výsledek je pro Spartu Praha velmi důležitý a motivuje ji pokračovat ve svých úspěších.