Sestava hvězd vítězná nad výběrem sparťanských legend, Jágr a Čajánek v útoku

Sestava hvězd vítězná nad výběrem sparťanských legend, Jágr a Čajánek v útoku

V nedávném exhibičním hokejovém zápase Návrat legend se střetli hráči HC Sparta Praha a legendy českého a slovenského hokeje. Zápas se hrál na třikrát 15 minut a na ledě se objevilo mnoho hvězd, včetně olympijských vítězů a mistrů světa.

V týmu legend HC Sparta Praha se představili hráči jako Petr Čajánek, Petr Průcha, Ondřej Pavelec, Rostislav Klesla, Milan Jurčina a další. Na střídačce je doplňovali trenéři Martin Ručinský a Jaroslav Špaček.

Na druhé straně stáli hráči českých a slovenských legend, mezi kterými nechyběli například Aleš Kotalík, Radim Vrbata, Jiří Novotný a Tomáš Vlasák. Tým vedli trenéři Jan „Gusta“ Havel a František Výborný.

Zápas začal bez branek, ale poté se hostující tým dostal do vedení díky gólům Radeka Šoupala a Aleše Kotalíka. Brankář Tomáš Rolinek udržel svou branku čistou. Ve druhé třetině se Sparta vzpamatovala a vyhrála ji 3:2 díky gólům Tomáše Netíka, Ondřeje Kratěny a Jana Hlaváče. Za soupeře odpověděli znovu Aleš Kotalík a Radim Vrbata. Posledním střelcem zápasu byl Petr Průcha. Sparta se snažila o obrat, ale nedokázala vyrovnat.

Hráči i diváci si užili krásný hokejový svátek. Zápas přinesl vzpomínky na minulé úspěchy a hráči se potkali se svými bývalými spoluhráči. Oslavy 120 let od založení Sparty pokračují i v neděli, kdy se tým utká s Českými Budějovicemi v O2 areně.

Celkově byl zápas Návrat legend úspěšnou akcí, kterou si hráči i diváci užili. Bylo to ohromující setkání s hokejovými hvězdami a vzpomínkami na minulé úspěchy.