Potenciál Bouzkové Martínezové vyvolal senzaci.

Potenciál Bouzkové Martínezové vyvolal senzaci.

Česká tenistka Marie Bouzková a španělská tenisová legenda Conchita Martínez se spojily v novém trenérském týmu. Na první pohled by to mohlo překvapit, ale jejich spolupráce má smysl. Martínezová již má zkušenosti s trénováním Bouzkové, když spolupracovala s Karolínou Plíškovou v sezonách 2018 a 2019.

Po skončení svého angažmá s bývalou světovou jedničkou Garbiñe Muguruzaovou měla Martínezová dostatek času na odpočinek a hledání správné cesty. Bouzková prožila skvělý závěr roku a předvedla se i během finále Billie Jean King Cupu, kde Martínezová působila jako ředitelka turnaje.

Bouzková je známá svou znalostí španělštiny a nebojí se komunikovat s fanoušky na tribunách ve Španělsku nebo v Mexiku. Martínezová vidí v Bouzkové obrovský potenciál a chválí ji za její dravost a soutěživost. Zároveň si uvědomuje, že Bouzková má ještě prostor pro zlepšení jako tenistka.

Tato nová spolupráce zaujala světová média, která si všímají vzestupu české tenistky. Martínezová je nadšená z nové svěřenkyně a věří, že společně mohou dosáhnout dalších úspěchů. Bouzková se snaží udržet dynamiku, kterou měla na konci minulé sezóny, a nová trenérka jí má pomoci k dalším pokrokům.

Martínezová je plná energie a radosti z práce a věří, že svými zkušenostmi může přispět k Bouzkového růstu. Tato nová trenérská dvojice má před sebou zajímavou budoucnost a fanoušci mohou očekávat další úspěchy od Marie Bouzkové.