Kyrgios zahájil OnlyFans a naznačuje možný konec tenisu, tvrdí.

Kyrgios zahájil OnlyFans a naznačuje možný konec tenisu, tvrdí.

Nick Kyrgios, australský tenista, se letos kvůli problémům s kolenem, chodidlem a zápěstím účastnil pouze jednoho zápasu. V červnu se pokusil zahrát na trávě ve Stuttgartu, aby se zúčastnil obhajoby svého úspěchu na slavném Wimbledonu. Bohužel prohrál ve dvou setech s Číňanem Wu I-pingem a tenisovou raketu opět odložil.

V současné době se Nick Kyrgios nedrží žádného umístění ve světovém žebříčku a jeho očekávaný comeback na Australian Open v lednu se neuskuteční. Kyrgios vysvětlil, že nebude schopen hrát, protože mu to zlomilo srdce. Přestože má mnoho úžasných vzpomínek na Melbourne, chce tam hrát pouze tehdy, pokud bude stoprocentně fit. Potřebuje ještě čas na zotavení.

V roce 2022 začal Kyrgios svou sezónu deblovým triumfem na Australian Open po boku svého nejlepšího kamaráda Thanasiho Kokkinakise. Následovalo premiérové singlové grandslamové finále v Londýně, které skončilo porážkou od Novaka Djokoviče. Kyrgios dosáhl významného úspěchu i v New Yorku, kde se dostal do čtvrtfinále.

Díky dokumentu Break Point od Netflixu, ve kterém hrál jednu z hlavních rolí, se stal jednou z nejoblíbenějších tenisových hvězd. Měl naplnit svůj zahozený talent, ale bohužel přišly zdravotní problémy. Kyrgios sám přiznal, že tenis mu tolik nechybí a není pro něj prioritou.

Po loňském US Open se Kyrgios cítil mentálně vyčerpaný. Tenisová pauza ho však nenadchla. Zatímco většina hráčů by hovořila o depresi, Kyrgios to tak černě nevidí. Tvrdí, že by s tím bojovali a ztratili by svou identitu. On si to ale užívá a je prostě jiný.

Mnozí experti považují Kyrgiose kvůli jeho specifickému přístupu za uzavřenou kariéru, ale on sám věří, že se jednou vrátí. Do té doby chce být fanouškům neustále blízko. Proto si založil profil na platformě OnlyFans, který je známý svým lechtivým obsahem. Kyrgios tvrdí, že je to věc, která přinese revoluci do sociálních médií, a chtěl se stát její součástí. Chce tvořit, produkovat, režírovat a vlastnit obsah. To je podle něj budoucnost.

Svůj profil na OnlyFans zpřístupnil zdarma a nebude požadovat klasické předplatné od svých fanoušků. Během své kariéry si Kyrgios vydělal přes 12 milionů dolarů jenom tenisem. Chce komunikovat přímo se svými fanoušky a ukázat jim, co chtějí vidět. Kromě tenisových tipů a pohledu do zákulisí se budou moci dozvědět i o jeho zájmech mimo tenis, jako je hraní her nebo tetování.