Teenagerky Fruhvirtových: Obdivuhodné sestry v digitálním světě, prozrazuje otec

Teenagerky Fruhvirtových: Obdivuhodné sestry v digitálním světě, prozrazuje otec

Tenisový svět je plný zajímavých příběhů a rodinného propojení. Jedním z nich je příběh rodiny, která se rozhodla zasvětit své životy tenisu. Otec jezdí na turnaje s dcerou Lindou, zatímco matka se stará o dceru Brendu. I když je to náročné, snaží se rodina sladit své kariéry tak, aby všechny turnaje zvládli.

Holky mají různý věk a hrají na různých okruzích, takže se často potkávají jen s jedním rodičem. Ale když se na nějakém turnaji všichni potkají, je to pro ně velká motivace. Hrají spolu debl a těší se na tyto společné zápasy.

Na kurtu obě dívky působí velmi vyspěle, i když jsou stále mladé. Mimo kurt jsou jako normální teenagerky, ale snaží se omezit čas strávený na sociálních sítích. Vědí, že je důležité odpočívat a digitální svět by jim mohl bránit v jejich profesionálním rozvoji.

Jednou z výjimečností této rodiny je fakt, že nemají stálého trenéra, který by jezdil s nimi na turnaje. Hledají ho, ale není jednoduché najít toho správného. Tenis je individuální sport a trenér je klíčovou osobou. Zatím se jim to nepodařilo, ale doufají, že se jim to brzy podaří.

V minulé sezóně bylo znát, že soupeřky jsou na holky připravené a jejich výkony byly horší než v minulých letech. Přesto jsou s týmovým výkonem spokojeni. Linda se posunula na žebříčku, zatímco Brenda se stále snaží dostat na okruh a respektovat věkový limit na počet turnajů.

Naštěstí se situace s sparingováním zlepšila. Linda už nemá problém sehnat kvalitní hráčku na sparing, protože si ji samy vybírá a chtějí s ní hrát. U Brendy to bude trvat déle, ale rodina si uvědomuje, že věkový limit je důležitý a musí s ním počítat.

Celkově je rodina spokojená se svou cestou v tenisu a i přes náročnosti se snaží sladit své kariéry tak, aby podporovaly své děti ve sportu. Doufají, že se jim podaří najít stálého trenéra a že se dívky budou nadále rozvíjet a zlepšovat své výkony.