Výsledky zahraničních předehrávek: Tottenham zvítězil s desetibrankovým rozdílem, Gladbach remizoval bez Čvančary

Výsledky zahraničních předehrávek: Tottenham zvítězil s desetibrankovým rozdílem, Gladbach remizoval bez Čvančary

V nedávném fotbalovém utkání mezi Nottinghamem a Tottenhamem se hosté radovali z vítězství 2:0. První branku vstřelil Richarlison hlavou po centru Kulusevského. Poté se Švédský reprezentant Kulusevski dostal ke gólu díky chybné rozehrávce brankáře Turnera.

Krátce poté byl hráč Bissouma vyloučen po faulu na Yatese. Rozhodčí Gillett původně udělil žlutou kartu, ale po zhlédnutí záběrů videorozhodčího změnil své rozhodnutí na červenou kartu. Domácí však přesilovku nevyužili a z posledních 13 kol vyhráli pouze jedno.

V německé Bundeslize remizoval Mönchengladbach s Brémami 2:2. Hosté se ujali vedení díky gólu Borrého, který zakončil centr Schmida. V závěru prvního poločasu vyrovnal Reitz a krátce po změně stran dokonal obrat. Ducksch však v 76. minutě trefil tyč a Brémy tak získaly bod. Mönchengladbach nevyhrál tři z posledních čtyř kol a momentálně se nachází na devátém místě tabulky.

V italské Serii A působí Juventus Turín, který v předehrávce 16. kola remizoval s FC Janov 1:1. Juventus se ujal vedení po proměněné penaltě Chiesy, ale domácí srovnali krátce po změně stran díky gólu Gudmundssona. „Stará dáma“ bodovala v posledních 11 utkáních a přiblížila se na bod vedoucímu Interu Milán, který má však zápas k dobru.

V anglické Premier League se na čele tabulky nachází Liverpool, následovaný Arsenalem a Aston Villou. V německé Bundeslize je na prvním místě Leverkusen, za ním Bayern Mnichov a Stuttgart. V italské Serii A vévodí Interu Milán, následovaný Juventusem Turínem a AC Milánem.

Toto jsou aktuální výsledky a tabulky z nejvyšších fotbalových soutěží v Anglii, Německu a Itálii.