Basketbalista z klubu NBA obviněn z vraždy a podezřelý z pohřbení oběti v poušti

Basketbalista z klubu NBA obviněn z vraždy a podezřelý z pohřbení oběti v poušti

Comancheho devatenáctiletá partnerka Sakari Hamdenová je ve vazbě a na vydání sedmadvacetiletého pivota do Nevady z Kalifornie, kde působil v nižší soutěži G-league ve Stocktonu, už úřady pracují. Comanche odehrál jako nedraftovaný hráč v minulé sezóně jeden zápas v NBA za Portland. Poté v elitní soutěži podepsal smlouvu se Sacramentem. V tomto ročníku však rodák z Los Angeles do žádného utkání v NBA nezasáhl a nastupoval pouze ve farmářském týmu ve Stocktonu. Maryana Rodgersová byla pohřešována od 7. prosince, její ostatky byly následně nalezeny v nevadské poušti.

Tento článek informuje o aktuálním dění kolem basketbalisty Comancheho a jeho partnerky Sakari Hamdenové. Sakari je momentálně ve vazbě a čeká se na její vydání do Nevady, kde Comanche působil v nižší soutěži G-league ve Stocktonu. Comanche je nedraftovaný hráč, který v minulé sezóně odehrál jeden zápas v NBA za tým Portland Trail Blazers. Poté podepsal smlouvu se Sacramentem, ale v letošním ročníku se mu nepodařilo dostat do žádného utkání NBA a hrál pouze ve farmářském týmu ve Stocktonu.

Článek také zmiňuje pohřešování Maryany Rodgersové, která je partnerkou Comancheho. Byla pohřešována od 7. prosince a její ostatky byly později nalezeny v nevadské poušti. Podrobnosti o tomto případu nejsou v článku uvedeny.

Tento článek poskytuje čtenářům informace o aktuálním dění kolem Comancheho a jeho partnerky Sakari Hamdenové. Zahrnuje informace o jejich právním postavení a sportovní kariéře. Také upozorňuje na tragický případ pohřešování Maryany Rodgersové.