Jaromír Jágr se vrátil do hry a posílil Kladno v zápase proti Pardubicím na ledě.

Jaromír Jágr se vrátil do hry a posílil Kladno v zápase proti Pardubicím na ledě.

Jaromír Jágr, legendární český hokejista, naposledy zasáhl do soutěžního zápasu 21. dubna, kdy pomohl Kladnu k výhře v baráži proti Zlínu a uchování extraligové příslušnosti. Od té doby se neobjevil na ledě a jeho další kroky zůstaly nejasné.

Nicméně, v sobotu 9. prosince se Jágr představil na exhibici k oslavám 120 let od založení Sparty a vyjádřil své plány do budoucna. Během reprezentační přestávky se rozhodne, zda se naplno zapojí do tréninku Rytířů Kladno a následně i do zápasů.

Jágr je olympijským vítězem z Nagana, dvojnásobným mistrem světa a dvojnásobným vítězem Stanleyova poháru. V nejvyšší domácí soutěži dosud odehrál 259 utkání, ve kterých vstřelil 109 branek a přidal 137 asistencí. Po celou svou kariéru hrál pouze za mateřské Kladno, kam se definitivně vrátil v roce 2018.

Jágr je známý svou neuvěřitelnou hokejovou kariérou, dlouhověkostí a nekompromisním přístupem ke hře. Jeho případné zapojení do tréninku a zápasů Rytířů Kladno by jistě přineslo velkou radost fanouškům a posílilo by tým v boji o co nejlepší umístění v extralize. Budeme tedy s napětím očekávat Jágrovu definitivní rozhodnutí a doufat, že se brzy opět uvidíme na ledě v jeho legendárním červeném dresu.