Procházka zná svého soupeře na nadcházející zápas. Rakušan ho opakovaně vyzval a setkání se uskuteční ve Vegas.

Procházka zná svého soupeře na nadcházející zápas. Rakušan ho opakovaně vyzval a setkání se uskuteční ve Vegas.

Jiří Procházka, nejlepší český MMA bojovník, nedávno oznámil termín svého dalšího zápasu v elitní světové organizaci UFC. Po svém úspěšném debutu v roce 2020, kdy porazil bývalého šampiona UFC Volkan Oezdemira, se Procházka stal jedním z nejvíce sledovaných bojovníků ve světě smíšených bojových umění.

Jiří Procházka se narodil 14. září 1992 v Českých Budějovicích a od malička se zajímal o bojová umění. Svoji profesionální kariéru zahájil v roce 2012 a rychle se stal dominantní postavou v evropské MMA scéně. S celkovým skóre 27 vítězství a 3 porážky je považován za jednoho z nejtalentovanějších bojovníků v lehké těžké váze.

Po svém přestupu do UFC se Jiří Procházka setkal s velkým úspěchem. Jeho vítězství nad Oezdemirem bylo oceněno jako „Knockout roku 2020“ a ukázalo světu jeho neuvěřitelnou sílu a techniku. Procházka je známý svým agresivním a dynamickým stylem boje, který kombinuje různé bojové disciplíny, jako je kickbox, karate a brazilské jiu-jitsu.

Nyní se Jiří Procházka připravuje na svůj další zápas v UFC, který se uskuteční 1. května 2021. Jeho soupeřem bude Dominick Reyes, bývalý titulový vyzyvatel v lehké těžké váze. Tento zápas bude pro Procházku velkou výzvou, protože Reyes je považován za jednoho z nejtěžších soupeřů v divizi.

Pro fanoušky MMA je tato událost velmi očekávaná. Jiří Procházka se stal ikonou českého bojového sportu a jeho úspěchy v UFC přitahují pozornost nejen doma, ale i ve světě. Jeho bojové dovednosti a charisma ho staví mezi nejlepší bojovníky na světě.

Jiří Procházka je živým důkazem toho, že tvrdá práce a odhodlání mohou vést k úspěchu. Jeho příběh inspiruje mnoho mladých bojovníků po celém světě a ukazuje, že i z malé země jako je Česká republika může vzejít velký talent.

Takže si označte datum 1. května 2021 ve svém kalendáři a připravte se na vzrušující zápas Jiřího Procházky proti Dominicku Reyesovi. Bude to určitě nezapomenutelný okamžik v historii českého MMA.