David Pastrňák utrpěl zranění během zápasu v Winnipegu. Spolu s Zachou si připsali pouze negativní body.

David Pastrňák utrpěl zranění během zápasu v Winnipegu. Spolu s Zachou si připsali pouze negativní body.

V posledním zápase NHL se střetli týmy Chicago Blackhawks a Montreal Canadiens. Zápas začal dobře pro tým Blackhawks, který ve 24. minutě vedl 2:0 díky brankám Ryana Donata a Jasona Dickinsona. Nicméně Montreal dokázal ve druhé třetině otočit skóre na 3:2. Vyrovnání přišlo v podání Mitchella Stephense a následně Josh Anderson vyrovnal na 2:2. Rozhodující branku vstřelil Juraj Slafkovský, který doklepl volný puk do branky. V 54. minutě pak Nick Suzuki zvýšil na 4:2 a David Savard pečetil vítězství Montrealu.

Po zápase hráči Chicaga uznali, že jim chyběla síla a nehráli dostatečně agresivně. Trenér Luke Richardson dodal, že jejich chytře nebyli dostatečně aktivní a několikrát se stalo, že stáli dva hráči u jednoho soupeře, což soupeř využil.

Nejlepším hráčem zápasu byl vyhlášen Gabriel Vilardi z týmu Winnipeg Jets, který přihrál na první gól zápasu a sám vstřelil druhý gól. Během série nasbíral celkem dvanáct bodů.

Další zápasy NHL skončily výsledky: Detroit Red Wings porazili Philadelphia Flyers 7:6 po samostatných nájezdech, Winnipeg Jets porazili Boston Bruins 5:1 a Edmonton Oilers porazili New York Rangers 4:3.

Celkově se jednalo o zajímavé zápasy, ve kterých padlo mnoho branek a hráči předvedli skvělé výkony. NHL fanoušci se tak mají na co těšit v dalších zápasech.