Umělkyně zaujala fanoušky tím, že si na nahé tělo maluje místo dresu.

Umělkyně zaujala fanoušky tím, že si na nahé tělo maluje místo dresu.

Titulek: Nejsledovanější díl Sportovní Sociálu na Aktuálně.cz v roce 2021

V letošním roce se deník Aktuálně.cz opět zaměřoval na sportovní události a přinášel pravidelnou rubriku Sportovní Sociál. Jedno z dílů se však stalo nejsledovanějším a získalo velkou pozornost čtenářů. Připomeňme si, o čem tenhle díl byl.

Tématem nejsledovanějšího dílu Sportovního Sociálu na Aktuálně.cz v roce 2021 byla kontroverze kolem fotbalového mistrovství Evropy. Evropský šampionát se konal v červnu a červenci a přilákal velkou pozornost fanoušků po celém světě. Nicméně, nejvíce se hovořilo o jednom konkrétním zápase, který vyvolal bouřlivé reakce.

V dílu Sportovní Sociál byla podrobně rozebrána situace z utkání mezi Anglií a Dánskem ve Wembley. Tento zápas se konal ve čtvrtfinále a byl naplněn emocemi, dramatickými momenty a kontroverzemi. Největší pozornost však získal jeden moment, který rozhodl o vítězi a postupujícím do semifinále.

V 104. minutě prodloužení zápasu byl anglickému týmu nařízen pokutový kop. Harry Kane se postavil k exekuci a jeho střelu dánský brankář Kasper Schmeichel vychytal. Nicméně, rozhodčí nařídil opakování pokutového kopu kvůli tomu, že se Schmeichel před exekucí pohyboval. Kane následně svůj druhý pokus proměnil a Anglie se tak dostala do vedení.

Tento moment vyvolal velkou diskuzi a kontroverze. Někteří tvrdili, že rozhodčí správně postupoval podle pravidel, zatímco jiní ho kritizovali za přílišnou přísnost. Diskuze se vedla nejen mezi fanoušky, ale i mezi fotbalovými odborníky a novináři.

V dílu Sportovní Sociál na Aktuálně.cz byly prezentovány různé názory a argumenty ohledně tohoto kontroverzního okamžiku. Byly citovány vyjádření hráčů, trenérů a dalších osobností ze světa fotbalu. Diskuze se vedla také na sociálních sítích, kde se fanoušci vyjadřovali ke správnosti rozhodnutí rozhodčího.

Nejsledovanější díl Sportovního Sociálu na Aktuálně.cz v roce 2021 tak přinesl podrobnou analýzu a diskuzi ohledně kontroverzního momentu z utkání mezi Anglií a Dánskem ve čtvrtfinále mistrovství Evropy. Tento díl získal velkou pozornost čtenářů a ukázal, jak sport dokáže vyvolat vášně a rozdělit názory.