Pastrňák dosáhl 50 bodů v průběhu sezony. Zacha, Hertl a Kubalík se střelecky prosadili na Silvestra.

Pastrňák dosáhl 50 bodů v průběhu sezony. Zacha, Hertl a Kubalík se střelecky prosadili na Silvestra.

Včerejší večer v NHL přinesl řadu zajímavých zápasů a výsledků. Ottawa Senators porazila doma Buffalo Sabres v poměru 5:1 díky trefám Dominika Kubalíka, který se vrátil po zranění, a dalších hráčů. Brankář Anton Forsberg vynikl zneškodněním 45 střel a stal se hrdinou utkání.

Další český brankář Petr Mrázek utrpěl debakl s Chicagem Blackhawks, když jeho tým prohrál s Dallasem Stars vysoko 1:8. Mrázek inkasoval šest gólů z 31 střel a byl ve 45. minutě střídán. Chicago nedokázalo zastavit kanonádu Dallasu, který vedl Warren Foegele s dvěma góly a třemi asistencemi.

Další český obránce Radko Gudas se vrátil po zranění a asistoval u jedné branky Anaheim Ducks, který však podlehl Edmonton Oilers vysoko 2:7. Hrdinou utkání se stal Warren Foegele s dvěma góly a třemi asistencemi. Navzdory sedmi inkasovaným gólům zůstal brankář John Gibson v brance až do konce.

Trent Frederic byl hlavním strůjcem výhry Boston Bruins, když vstřelil první dvě branky zápasu a na jednu přihrál. Boston porazil Detroit Red Wings 5:3. Další český hráč David Pastrňák si připsal padesátý bod v sezóně a je třetím nejproduktivnějším hráčem ligy.

V dalším zápase se střetli Minnesota Wild a Winnipeg Jets, kde Jets zvítězili 3:2. Hvězdami zápasu byli vyhlášeni brankář Vegas Golden Knights Marc-Andre Fleury, útočník Winnipeg Jets Dominic Toninato a obránce Winnipeg Jets Neal Pionk.

Další výsledky zápasů zahrnovaly vítězství Pittsburgh Penguins nad New York Islanders 3:1, Tampa Bay Lightning nad Montreal Canadiens 4:3, Calgary Flames nad Philadelphia Flyers 4:3 a Colorado Avalanche nad San Jose Sharks 3:1.

Celkově to byl zajímavý večer v NHL s mnoha góly a výraznými výkony hráčů. Sezóna pokračuje a fanoušci se mohou těšit na další vzrušující zápasy.