Kulich zvítězil v soutěži MS dvacítek a je opět zařazen do All Star týmu.

Kulich zvítězil v soutěži MS dvacítek a je opět zařazen do All Star týmu.

Jonathan Lekkerimäki z Švédska byl vyhlášen nejužitečnějším hráčem letošního mistrovství světa hokejistů do 20 let konaného ve švédském Göteborgu. Lekkerimäki se také dostal do All Star týmu, kde ho doprovodili další hráči z Švédska, Hugo Hävelid a Theo Lindstein, a dva hráči z USA, Lane Hutson a Cutter Gauthier.

Lekkerimäki se stal nejužitečnějším hráčem turnaje díky svým výkonům na ledě. Během šampionátu předvedl skvělé individuální akce a přispěl k vítězstvím svého týmu. Jeho výkony ho také katapultovaly do All Star týmu, kde se setkal s dalšími vynikajícími hráči.

Mezi další oceněné hráče patří Hugo Hävelid, který byl vyhlášen nejlepším brankářem turnaje. Hävelid předváděl skvělé zákroky a pomohl Švédsku k úspěchu. Obránce Axel Sandin-Pellikka byl vyhlášen nejlepším obráncem turnaje. Sandin-Pellikka se vyznamenal svou obrannou hrou a přesnými přihrávkami.

Z All Star týmu se dočkali zastoupení také hráči z USA. Lane Hutson se stal jedním z nejlepších beků turnaje díky svým skvělým obranným výkonům. Cutter Gauthier se zase prosadil jako nejlepší útočník turnaje. Gauthier předvedl skvělé střelecké schopnosti a pomohl USA k úspěchu.

Celkově bylo letošní mistrovství světa hokejistů do 20 let ve švédském Göteborgu velmi úspěšné. Hráči jako Jonathan Lekkerimäki, Hugo Hävelid, Axel Sandin-Pellikka, Lane Hutson a Cutter Gauthier předvedli skvělé výkony a zanechali v turnaji svou stopu. Jejich úspěch je odměnou za jejich tvrdou práci a talent.