West Ham neuspěl v poháru proti soupeři z druhé ligy, De Bruyne se vrátil.

West Ham neuspěl v poháru proti soupeři z druhé ligy, De Bruyne se vrátil.

Belgický reprezentant Kevin De Bruyne se dnes vrátil na fotbalové hřiště po dlouhé pauze způsobené zraněním. Ve druhém poločase utkání 3. kola Anglického poháru, známého také jako FA Cup, jeho tým Manchester City deklasoval druholigový Huddersfield výsledkem 5:0.

Trenér Manchesteru City Pep Guardiola vyjádřil svou radost z návratu De Bruynea a uvedl, že jeho přítomnost jim pomůže vyhrávat. Zároveň však zdůraznil, že nechce na něj klást žádný zvláštní tlak, protože by to nebylo spravedlivé. De Bruyne je výjimečný a unikátní hráč, a tak je tým rád, že je zpět na hřišti. Navíc měl dobrou asistenci u gólu Jérémyho Dokua.

Další český hráč, Tomáš Souček, nastoupil se svým týmem West Hamem proti druholigovému Bristolu. Zápas skončil remízou 1:1 a bude se opakovat. West Ham šel do vedení gólem Jarroda Bowena ve čtvrté minutě, ale outsider dokázal odpovědět a vyrovnat po hodině hry díky gólu Tommyho Conwaye.

Anglický pohár je jedním z nejprestižnějších fotbalových turnajů v Anglii a každý rok přináší vzrušující zápasy a překvapení. Týmy bojují o trofej, kterou v minulém roce vyhrál právě Manchester City. Letos se zdá, že mají dobrou šanci na obhajobu titulu, zejména s návratem De Bruynea na hřiště.