Nylander podepsal významnou smlouvu s Torontem, Pastrňák překonán

Nylander podepsal významnou smlouvu s Torontem, Pastrňák překonán

William Nylander, hokejová hvězda z Toronta, podepsal novou smlouvu na 45 milionů dolarů na dalších sedm let. Tato smlouva mu zajistí průměrný roční příjem ve výši 11,5 milionu dolarů a umístí ho na pátém místě mezi nejlépe placenými hráči NHL.

Nylander, který je draftován klubem Maple Leafs v roce 2014 jako osmý hráč v pořadí, strávil celou svou dosavadní kariéru v Torontu. Za tým odehrál 558 zápasů, ve kterých zaznamenal 198 gólů a 286 asistencí. V této sezóně se stal nejproduktivnějším hráčem Toronta s 54 kanadskými body (21+33).

Nová smlouva Nylandera ho zařadí hned za Davidem Pastrňákem z Bostonu, který vydělává 11,25 milionu dolarů ročně. Na prvním místě mezi nejlépe placenými hráči NHL se nachází Auston Matthews, spoluhráč Nylandera, který si v sezóně 2024/25 vydělá 13,25 milionu dolarů.

Tato smlouva je pro Nylandera velkým úspěchem a potvrzuje jeho výjimečné schopnosti na ledě. Je jisté, že bude i nadále představovat velkou oporu pro tým Maple Leafs a bude pokračovat ve svém skvělém výkonu.