Siniaková neuspěla proti Rusce v Adelaide a prohrála ve třech setech

Siniaková neuspěla proti Rusce v Adelaide a prohrála ve třech setech

Siniaková prohrála s Pavljučenkovovou ve druhém kole turnaje v Adelaide. Česká tenistka Siniaková, která postoupila do hlavní soutěže z kvalifikace, vyhrála první sadu. Ve druhé sadě však rychle prohrávala 0:3, ale dokázala ztrátu smazat. Pavljučenkovová však nakonec vyhrála třetí set.

Siniaková nezopakovala svůj úspěch z prvního kola, ve kterém porazila bývalou světovou jedničku Karolínu Plíškovou 6:2, 6:1. Dnes se o postup do čtvrtfinále bude snažit česká mužská jednička Jiří Lehečka. Čeká ho souboj se Srbem Dušanem Lajovičem a v případě postupu by narazil na turnajovou dvojku Nicoláse Jarryho z Chile.

Osmifinále na jiném turnaji v Hobartu čeká Marii Bouzkovou. Její zápas proti Julii Putincevové můžete sledovat online.

V mužské dvouhře turnaje v Adelaide se hrálo druhé kolo. Jarry z Chile porazil Arnaldiho z Itálie 6:7 (5:7), 7:6 (9:7), 6:4, O’Connell z Austrálie porazil Ševčenka z Ruska 6:3, 6:1 a Draper z Británie porazil Kecmanoviče ze Srbska 5:7, 7:6 (11:9), 7:6 (9:7).

V ženské dvouhře turnaje v Adelaide se také hrálo druhé kolo. Pavljučenkovová z Ruska porazila Siniakovou z ČR 2:6, 6:3, 6:2, Pegulaová z USA porazila Peraovou také z USA 4:6, 6:2, 6:3 a Siegemundová z Německa porazila Bogdanovou z Rumunska 6:4, 7:5.