Remíza 0:0 mezi Českem a USA. Významný zápas pro český ženský hokej, juniorský tým bojuje o zlatou medaili na mistrovství světa.

Remíza 0:0 mezi Českem a USA. Významný zápas pro český ženský hokej, juniorský tým bojuje o zlatou medaili na mistrovství světa.

Finále hokejového mistrovství světa juniorek do 18 let ve Švýcarsku mezi Českem a USA je jedním z nejočekávanějších sportovních událostí tohoto roku. Pokud nemáte možnost být přímo na stadionu, nezoufejte! Díky moderní technologii můžete sledovat on-line přenos z tohoto napínavého utkání přímo z pohodlí vašeho domova.

Finálový zápas se odehraje v neděli 2. ledna ve 20:00 hodin středoevropského času. České juniorky se dostaly do finále po skvělých výkonech v předchozích zápasech, kde porazily silné soupeře jako Kanada a Rusko. Naopak americké juniorky se také prezentovaly vynikajícím hokejem a postupně vyřadily týmy jako Finsko a Švédsko.

Oba týmy mají vynikající hráčky, které se již nyní profilují jako budoucí hvězdy ženského hokeje. Na české straně je to například talentovaná brankářka Klára Peslarová, která se v turnaji prezentovala skvělými zákroky a pomohla svému týmu k postupu do finále. Na straně USA se zase vyznačuje útočnice Grace Zumwinkle, která je momentálně nejlepší střelkyní turnaje.

Finálový zápas slibuje velkou dávku napětí a emocí. České juniorky budou usilovat o historický úspěch, protože dosud se jim ještě nepodařilo vyhrát zlatou medaili na tomto mistrovství. Americké juniorky naopak chtějí obhájit svůj titul z minulého roku a ukázat, že jsou nejlepším juniorským týmem na světě.

Pokud se chcete připojit k milionům fanoušků, kteří budou sledovat tento zápas, můžete si najít on-line přenos na oficiálních webových stránkách Mezinárodní hokejové federace (IIHF) nebo na různých sportovních televizních kanálech. Stačí si vybrat ten, který vám nejlépe vyhovuje a užít si skvělý hokejový zážitek.

Takže si udělejte pohodlí, připravte si popcorn a sledujte on-line přenos z finále hokejového mistrovství světa juniorek do 18 let ve Švýcarsku mezi Českem a USA. Buďte svědky historického okamžiku a podpořte naše juniorky v jejich snaze získat zlatou medaili.