David Pastrňák přispěl k vítězství Bostonu v NHL gólem, kterým překonal rekord Jaroslava Holíka

David Pastrňák přispěl k vítězství Bostonu v NHL gólem, kterým překonal rekord Jaroslava Holíka

Včera se v NHL odehrálo několik zajímavých zápasů, které přinesly několik překvapivých výsledků. Jedním z nich bylo utkání mezi týmy Boston Bruins a New Jersey Devils. Bruins zvítězili 3:0 a prodloužili tak svou bodovou sérii na pět zápasů. V první třetině se na vítězném gólu podílel Charlie Coyle, který překonal brankáře Nica Dawse bekhendovou střelou. V druhé třetině pak zvýšil skóre David Pastrňák, který tvrdou ranou bez přípravy skóroval v přesilové hře. V závěru utkání pojistil výhru Trent Frederic trefou do prázdné branky.

Dalším zápasem, který stojí za zmínku, bylo utkání mezi týmy Pittsburgh Penguins a Seattle Kraken. Penguins zvítězili 3:0 a jejich hvězdou byl Sidney Crosby, který se dvěma góly podílel na vítězství svého týmu. Díky tomu si Crosby polepšil na 26 gólů v této sezóně.

Další zajímavé výsledky přinesly utkání mezi týmy Buffalo Sabres a San Jose Sharks, Florida Panthers a Anaheim Ducks, Columbus Blue Jackets a Vancouver Canucks. Buffalo Sabres porazili San Jose Sharks 3:0, přičemž brankář Ukko-Pekka Luukkonen zastavil všech 28 střel soupeře. Florida Panthers prohráli s Anaheim Ducks 4:5 po prodloužení a Columbus Blue Jackets porazili Vancouver Canucks 4:3 po samostatných nájezdech.

Celkově to byl zajímavý hokejový večer v NHL, který přinesl několik překvapivých výsledků. Těšíme se na další zápasy a sledování vývoje týmů v této sezóně.