Krejčíková a Siniaková úspěšně postoupily do osmifinále čtyřhry na Australian Open.

Krejčíková a Siniaková úspěšně postoupily do osmifinále čtyřhry na Australian Open.

V rámci turnaje pětek na Australian Open se v pátečním čtvrtfinále utkají česká tenistka Barbora Krejčíková se svou partnerkou Laurou Siegemundovou proti americko-ruské dvojici Emma Navarro a Diana Šnajderová. Tato trojka byla nasazena jako třetí a jejich cesta do čtvrtfinále byla plná úspěchů.

Na druhé straně kurty se utkají také další české tenistky Kateřina Siniaková a Lucie Hradecká. Ty však již nebudou hrát společně, protože jejich úspěšná spolupráce skončila na konci minulé sezony na přání Siniakové. Siniaková se tentokrát spojila s ruskou hráčkou Jekatěrinou Alexandrovovou a jejich soupeřkami budou Ruska Anna Kalinská a její partnerka.

V mužské čtyřhře se do čtvrtfinále probojovali také čeští tenisté. Adam Pavlásek se spojil s Uruguaycem Arielem Beharem a jejich soupeři v pátečním zápase budou známí ruský pár Jekatěrin Alexandrov a Anna Kalinská. Druhým českým zástupcem v mužské čtyřhře je Tomáš Macháč, který tentokrát hraje po boku Číňana Čang Ťien-čena.

Všichni čeští tenisté se tak budou snažit postoupit do dalšího kola a získat co nejlepší výsledek na Australian Open. Doufejme, že jejich úsilí bude korunováno úspěchem a že se budeme moci těšit na další skvělé výkony českých tenistů.