Bohemians v Tipsport lize porazili Žižkov

Bohemians v Tipsport lize porazili Žižkov

V minulém týdnu se odehrálo několik zajímavých zápasů v rámci Tipsport ligy. Největší překvapení přinesl zápas mezi Žižkovem a Jabloncem, kde Žižkov zvítězil 5:3. Jablonec se ale vzpamatoval a ve svém dalším zápase porazil Velké Hamry 5:2. V tomto zápase se dvakrát prosadil Náprstek a svůj první gól za A-tým si připsal mladík Gaši.

Bohemians Praha pokračují ve skvělých výkonech. Ve skupině B Tipsport ligy zatím neinkasovali a s sedmi body a skóre 13:0 mají stále šanci na obhajobu prvenství. V posledním zápase porazili Prostějov 3:2, přičemž vítěznou branku vstřelil Singhateh.

V dalších skupinách se situace vyvíjí napínavě. V skupině A byly odloženy oba zápasy kvůli zmrzlé umělé trávě. Skupinu D momentálně vedou Chrudim a Olomouc, které mají možnost dosáhnout na plný počet devíti bodů.

Ostrava odehrála jediné přípravné utkání v domácích podmínkách a zbytek zápasů sehrává na soustředění v Turecku. Baník měl proti Vyškovu několik šancí, ale nedokázal skórovat. Trenér Hapal je ale spokojený s výkonem svých hráčů po třítýdenní přípravě.

Celkový vítěz Tipsport ligy vzejde ze společné tabulky. Momentálně je situace vyrovnaná a ještě není jasné, který tým si odnese titul. V dalších zápasech se můžeme těšit na další zajímavé souboje a určitě se ještě mnohé změní.