Macháč postupuje do semifinále čtyřhry na Australian Open a vyřazuje krajana Pavláska

Macháč postupuje do semifinále čtyřhry na Australian Open a vyřazuje krajana Pavláska

Třiadvacetiletý Macháč s o tři roky starším spoluhráčem potvrdili, že v Melbourne jsou ve formě a Pavlásku s Beharem porazili za 61 minut. Na turnaji už mimo jiné vyřadili čtrnáctinásobné grandslamové šampiony Američana Rajeeva Rama a Brita Joea Salisburyho.

Pro Macháče a Čang Š‘-č’ena je deblové semifinále největším úspěchem v dosavadní kariéře. O postup do finále si zahrají buď s druhou nasazenou dvojicí Matthew Ebden z Austrálie, Rohan Bopanna z Indie, nebo s argentinským párem Máximo González, Andrés Molteni.

Macháč a Čang Š‘-č’ena se stali překvapením turnaje v Melbourne. Oba hráči jsou relativně mladí a nemají na profesionální tenisové scéně velké zkušenosti. Přesto se jim podařilo porazit mnohem zkušenější páry a postoupit do semifinále.

Jejich vítězství nad Pavláskou s Beharem bylo velmi přesvědčivé. Macháč a Čang Š‘-č’ena hráli agresivní tenis a dokázali se prosadit svými silnými údery. Jejich soupeři se s jejich hrou nemohli vyrovnat a tak prohráli za pouhých 61 minut.

Macháč a Čang Š‘-č’ena se také proslavili vítězstvím nad čtrnáctinásobnými grandslamovými šampiony Rama a Salisburym. Tento výsledek je pro ně obrovským úspěchem a ukazuje, že mají potenciál stát se velkými hráči.

V semifinále se Macháč a Čang Š‘-č’ena utkají s druhou nasazenou dvojicí Ebden/Bopanna nebo González/Molteni. Obě dvojice jsou zkušené a silné, takže Macháč a Čang Š‘-č’ena budou muset podat další skvělý výkon, aby se dostali do finále.

Celý turnaj v Melbourne je pro Macháče a Čang Š‘-č’enu velkou příležitostí ukázat svůj talent a potenciál. Pokud budou hrát stejně dobře jako dosud, mohou se stát překvapením celého turnaje a přivést domů titul.

Macháč a Čang Š‘-č’ena jsou mladí hráči plní energie a odhodlání. Mají skvělou techniku a sílu ve svých úderech. Pokud budou pokračovat ve svém růstu a rozvoji, mohou se stát velkými hvězdami tenisového světa.

Věříme, že Macháč a Čang Š‘-č’ena budou pokračovat ve svém úspěchu a přinesou nám ještě mnoho radosti a vzrušení na tenisových kurtech. Držíme jim palce a těšíme se na jejich další výkony.