David Pastrňák se téměř dostal k dalšímu hattricku a Pavel Zacha dvakrát asistoval ve české bostonské show.

David Pastrňák se téměř dostal k dalšímu hattricku a Pavel Zacha dvakrát asistoval ve české bostonské show.

Ve včerejším zápase NHL se střetli týmy Philadelphia Flyers a Boston Bruins. Zápas skončil vítězstvím Bostonu se skóre 6:2.

První třetina zápasu byla jednoznačně ve znamení Bostonu. Hráči Bruins se prosadili hned čtyřikrát, a to díky gólům od Davida Pastrňáka (15. minuta), který se ještě jednou trefil v 19. minutě, Charlieho McAvoye (16. minuta) a Danteho Heinena (17. minuta).

Ve druhé třetině se podařilo Philadelphii snížit skóre díky brance Tysona Foerstera v 26. minutě. Odpověď Bruins však přišla rychle, když se v 22. minutě trefil James van Riemsdyk a navýšil tak vedení Bostonu na 5:1.

Ve třetí třetině se Philadelphia snažila o obrat, a to se jí podařilo ještě jednou, když se Foerster trefil podruhé v 52. minutě. Boston však své vedení udržel a dokonce ho ještě navýšil gólem Charlieho Coyla v 55. minutě.

Celkově bylo na branku vystřeleno 37 střel ze strany Philadelphie a 28 ze strany Bostonu. Zápas sledovalo 19 276 diváků. Hvězdami zápasu byli vyhlášeni David Pastrňák (Boston), Linus Ullmark (Boston) a Tyson Foerster (Philadelphia).

Dnes večer se na ledě utkají týmy Dallas Stars a Washington Capitals. Zápas začíná v 20:00.