Rittich přispěl k zisku bodu hokejistům Los Angeles v NHL utkání proti St. Louis

Rittich přispěl k zisku bodu hokejistům Los Angeles v NHL utkání proti St. Louis

V nedávných zápasech NHL se odehrály zajímavé a vyrovnané souboje. V utkání mezi týmy St. Louis Blues a Los Angeles Kings bylo skóre otevřeno v páté minutě Adrianem Kempem, který poslal Kings do vedení 1:0. Kings si udržovali vedení a na začátku prostřední části vstřelil druhý gól Jaret Anderson-Dolan, a to dokonce v oslabení. Nicméně St. Louis Blues rychle odpověděli.

Poprvé se prosadil Nick Leddy, který vystřelil od modré čáry a překonal brankáře Ritticha. Pavel Buchnevich a Jordan Kyrou pak střelami z mezikruží otočili skóre ve prospěch St. Louis Blues. Ve druhé třetině pak z podobné pozice vyrovnal Philip Danault.

Rozhodující gól padl až v prodloužení, kdy se prosadil Brayden Schenn, který se dostal do úniku na brankáře Ritticha a střelou nad lapačku rozhodl o výhře St. Louis Blues nad Los Angeles Kings 4:3.

V dalším zápase se utkaly týmy Seattle Kraken a Columbus Blue Jackets. Seattle si položilo základ úspěchu již v úvodní třetině, kterou ovládlo 3:0. Na všech třech gólech se podílel Jordan Eberle, který dvakrát skóroval v přesilových hrách a na jednu branku přihrál Jaredu McCannovi.

Columbus se však nevzdal a ve třetí třetině zdramatizoval zápas díky dvěma trefám Jegora Činachova. Nicméně poslední slovo měl Brandon Tanev, který při risku hostů bez brankáře zpečetil výhru Seattle Kraken 4:2.

Takto probíhaly nedávné zápasy NHL, které nabídly napínavé souboje a dramatické momenty. Fanoušci se mohou těšit na další akce a vyrovnané zápasy v nejprestižnější hokejové lize světa.