Hvězda Zoufalých manželek prožívala nedostatek dechu a radostně se dotýkala hráčů.

Hvězda Zoufalých manželek prožívala nedostatek dechu a radostně se dotýkala hráčů.

Padel je sport, který vznikl na konci šedesátých let v Mexiku a v současnosti se rychle rozvíjí po celém světě. Tento sport kombinuje prvky tenisu a squash a hraje se na speciálních kurtů o rozměrech 20×10 metrů. Padel je oblíbený zejména ve Španělsku, Argentině a dalších španělsky mluvících zemích, ale získává si stále větší popularitu i v ostatních částech světa.

Jednou z nadšených hráček padelu je Gabrielle Solisová, představitelka populární postavy z televizního seriálu Zoufalé manželky. I když se přiznala, že není v padelu nijak dobrá, hraje ho ráda a je na něm závislá. Za svou roli v seriálu získala nominaci na Zlatý glóbus.

Atmosféra jednoho z největších turnajů v padelu ji nadchla. Jako nehrající kapitánka vedla tým ElevenEleven USA na turnaji v Madridské Areně, která pojme více než deset tisíc diváků. Na turnaji se objevily i další celebrity, jako například fotbalista Robert Lewandowski, tenista Andy Murray nebo akademie Rafaela Nadala.

Padel získává stále větší popularitu díky svému rychlému rozvoji a také díky podpoře ze strany Hexagon Cup. Tento turnaj je dotován osmi miliony eur a očekává se, že ho bude sledovat až 160 milionů televizních diváků po celém světě. Za značkou turnaje stojí zakladatelé závodů Formula E a série extrémních klání elektrických offroadů.

Padel je tedy sport, který si získává stále větší popularitu po celém světě. Jeho kombinace prvku tenisu a squashu ho dělá atraktivním pro mnoho lidí, ať už jsou to slavné osobnosti jako Gabrielle Solisová nebo běžní lidé. Pokud jste ještě nikdy nehráli padel, můžete si ho vyzkoušet na některém z mnoha kurtů, které jsou k dispozici po celém světě.