Beckhamovi představují dominantní sílu mezi fotbalovými miliardáři, ale Ronaldo a jeho partnerka Georgina se blíží.

Beckhamovi představují dominantní sílu mezi fotbalovými miliardáři, ale Ronaldo a jeho partnerka Georgina se blíží.

Fotbal je jednou z nejpopulárnějších a nejlukrativnějších sportovních disciplín na světě. A není divu, že někteří fotbaloví hráči a jejich partneři patří mezi nejbohatší páry na světě. Anglický deník The Sunday Times každoročně sestavuje seznam nejbohatších lidí ve Spojeném království a vytvořil také seznam nejbohatších párů spojených s fotbalem. Podívejme se na desítku nejbohatších dvojic spojených s fotbalem podle tohoto seznamu.

1. David a Victoria Beckhamovi – David Beckham, bývalý anglický fotbalista a Victoria Beckham, bývalá členka populární dívčí skupiny Spice Girls, jsou jednou z nejznámějších a nejbohatších párů ve světě fotbalu. Jejich majetek je odhadován na více než 600 milionů liber.

2. Cristiano Ronaldo a Georgina Rodriguez – Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo, který momentálně hraje za italský klub Juventus, je jedním z nejlepších fotbalistů v historii. Jeho partnerka Georgina Rodriguez je modelka a influencerka. Jejich majetek je odhadován na více než 400 milionů liber.

3. Lionel Messi a Antonela Roccuzzo – Argentinský fotbalista Lionel Messi, který dlouhá léta hrál za FC Barcelona a nyní je členem francouzského klubu Paris Saint-Germain, je považován za jednoho z nejlepších fotbalistů všech dob. Jeho manželka Antonela Roccuzzo je argentinská podnikatelka. Jejich majetek je odhadován na více než 300 milionů liber.

4. Gerard Piqué a Shakira – Španělský fotbalista Gerard Piqué, který hraje za FC Barcelona, a kolumbijská zpěvačka Shakira jsou jednou z nejznámějších celebritských párů. Jejich majetek je odhadován na více než 200 milionů liber.

5. Wayne a Coleen Rooneyovi – Bývalý anglický fotbalista Wayne Rooney a jeho manželka Coleen jsou jednou z nejznámějších britských celebritských párů. Jejich majetek je odhadován na více než 150 milionů liber.

6. Zlatan Ibrahimović a Helena Seger – Švédský fotbalista Zlatan Ibrahimović, který momentálně hraje za italský klub AC Milan, a jeho partnerka Helena Seger jsou jednou z nejbohatších dvojic ve švédském showbyznysu. Jejich majetek je odhadován na více než 100 milionů liber.

7. Sergio Ramos a Pilar Rubio – Španělský fotbalista Sergio Ramos, který dlouhá léta hrál za Real Madrid a nyní je členem francouzského klubu Paris Saint-Germain, a jeho manželka Pilar Rubio jsou jednou z nejznámějších španělských celebritských párů. Jejich majetek je odhadován na více než 80 milionů liber.

8. Neymar a Bruna Marquezine – Brazilský fotbalista Neymar, který momentálně hraje za francouzský klub Paris Saint-Germain, a brazilská herečka Bruna Marquezine jsou jednou z nejpopulárnějších brazilských celebritských párů. Jejich majetek je odhadován na více než