Vítězný souboj Macháče s turnajovou šestkou Musettim ve dvou setech

Vítězný souboj Macháče s turnajovou šestkou Musettim ve dvou setech

Třiadvacetiletý Macháč, aktuálně 66. tenista světa, navázal proti soupeři z třetí desítky pořadí na výkon z prvního kola. V něm porazil bývalou světovou jedničku a trojnásobného grandslamového vítěze Andyho Murrayho.

Tenisový turnaj v Marseille pokračuje a Macháč zatím neztratil ani set. O první semifinálovou účast na okruhu ATP se utká s vítězem zápasu mezi obhájcem titulu a osmým hráčem světa Hubertem Hurkaczem z Polska a Alexanderem Bublikem z Kazachstánu.

Macháčův výkon v druhém kole byl velmi přesvědčivý. Porazil italského hráče Lorenza Musettiho se skóre 6:3, 6:2. Macháč tak ukázal svou sílu a potenciál na turnaji v Marseille.

Macháč je jedním z největších talentů českého tenisu a jeho úspěchy na okruhu ATP jsou velmi slibné. V minulém roce se probojoval do finále turnaje v Sofii a letos již porazil několik vysoce postavených hráčů.

Turnaj v Marseille je pro Macháče další příležitostí ukázat své schopnosti a posunout se v žebříčku ATP. Pokud bude pokračovat ve své současné formě, může se dostat do finále a bojovat o titul.

Macháčova cesta na turnaji v Marseille však nebyla snadná. V prvním kole porazil bývalou světovou jedničku Andyho Murrayho, který se po zranění vrátil na okruh ATP. Macháč předvedl skvělý výkon a porazil Murrayho ve dvou setech.

V semifinále se Macháč utká s vítězem zápasu mezi obhájcem titulu Hubertem Hurkaczem a Alexandrem Bublikem. Oba hráči jsou velmi silní a Macháč bude muset předvést další skvělý výkon, aby se dostal do finále.

Macháčova účast na turnaji v Marseille je důležitá nejen pro něj, ale i pro český tenis. Mladý tenista ukazuje svůj talent a potenciál a může se stát jedním z předních hráčů světového tenisu.

Budeme sledovat další výkony Macháče na turnaji v Marseille a držet mu palce, aby dosáhl co nejlepšího výsledku.