Hamilton přijal nabídku od Mercedesu a stává se jejich jezdcem. Přitažlivé prostředí přitahuje jak mladé talenty, tak zkušené jezdce.

Hamilton přijal nabídku od Mercedesu a stává se jejich jezdcem. Přitažlivé prostředí přitahuje jak mladé talenty, tak zkušené jezdce.

Lewis Hamilton je jedním z nejúspěšnějších jezdců ve formuli 1 a jeho odchod z týmu Mercedes byl pro fanoušky a motorsportový svět velkým překvapením. Nicméně, spekulace o jeho možném přestupu do Ferrari vyvolaly otázku, kdo by mohl být jeho adekvátní náhradou v týmu Mercedes.

Jedním z nejvíce diskutovaných kandidátů je George Russell, současný jezdec týmu Williams. Russell je mladý a talentovaný jezdec, který již ukázal svůj potenciál v několika závodech. V minulém roce se mu podařilo zajet na druhé místo ve Velké ceně Sakhíru, když nahradil Lewise Hamiltona, který byl pozitivně testován na COVID-19. Russell by mohl být ideální volbou pro Mercedes, protože by měl dostatek času na adaptaci na tým a jeho technologii.

Dalším možným kandidátem je Esteban Ocon, momentálně jezdec týmu Alpine. Ocon má již zkušenosti s formule 1, a to jak jako závodní jezdec, tak i jako rezervní jezdec týmu Mercedes v minulých letech. Jeho schopnosti a rychlost ho činí atraktivním kandidátem pro místo v týmu Mercedes.

Třetím možným nástupcem je Nico Hülkenberg, bývalý jezdec týmu Renault. Hülkenberg je známý svou konzistentností a spolehlivostí, což jsou důležité vlastnosti pro jezdce v týmu Mercedes. Navíc, Hülkenberg již má zkušenosti s týmem Mercedes, když nahradil Lewise Hamiltona v minulém roce ve Velké ceně Británie.

Dalším kandidátem je Pascal Wehrlein, momentálně jezdec týmu Porsche v Formuli E. Wehrlein je bývalý jezdec týmu Manor a Sauber, a má také zkušenosti s týmem Mercedes jako rezervní jezdec. Jeho rychlost a technické dovednosti by mohly být přínosem pro tým Mercedes.

Posledním možným kandidátem je Stoffel Vandoorne, momentálně jezdec týmu Mercedes v Formuli E. Vandoorne má zkušenosti s formule 1 jako bývalý jezdec týmu McLaren, a také s týmem Mercedes jako rezervní jezdec. Jeho schopnosti a znalost technologie Mercedesu by ho mohly připravit na přechod do hlavního týmu.

Zatím není jasné, kdo se stane nástupcem Lewise Hamiltona v týmu Mercedes. Nicméně, všechny tyto kandidáty spojuje talent, zkušenosti a schopnost adaptovat se na nové prostředí. Je jen otázkou času, kdy Mercedes oznámí svého nového jezdce a jak se bude vyvíjet jeho spolupráce s týmem.