Nečas se blýskl v NHL dvěma brankami a stal se hvězdou zápasu proti Arizoně.

Nečas se blýskl v NHL dvěma brankami a stal se hvězdou zápasu proti Arizoně.

Carolina Hurricanes začali ostrou hrou a porazili tým Arizona Coyotes s výsledkem 5:1. Hned po šestnácti sekundách hry udeřil z dorážky Jordan Martinook a v páté minutě připravil druhý gól týmu Martin Nečas. Český útočník Nečas vlétl po pravé straně do útočného pásma, obkroužil branku a přihrál Jalenovi Chatfieldovi, který bez problémů zvýšil skóre.

Brankář Pjotr Kočetkov zastavil v zápase třicet střel a pustil pouze jediný gól, který vstřelil Dylan Guenther z rychlého protiútoku. Carolina Hurricanes kontrovali dvěma trefami ve druhé třetině. Seth Jarvis potrestal chybnou rozehrávku domácích a Teuvo Teräväinen se prosadil v přesilové hře z dorážky. Poslední gól vstřelil bekhendem Michael Bunting, jehož uvolnil mezi kruhy Martin Nečas.

Celkově se jednalo o dominantní výkon Caroliny Hurricanes, která si tak připsala další vítězství v NHL. Arizona Coyotes se snažili, ale jejich snaha nestačila na silný a efektivní výkon soupeře. Carolina Hurricanes tak ukázali svou kvalitu a potvrdili svou pozici jednoho z favoritů soutěže.