Ledecká obsadila druhé místo v sjezdu v Crans Montaně po návratu z nemoci, skončila na čtrnáctém místě.

Ledecká obsadila druhé místo v sjezdu v Crans Montaně po návratu z nemoci, skončila na čtrnáctém místě.

Ano, sledovali jsme on-line přenos ze závodu ve sjezdu žen v rámci Světového poháru ve sjezdovém lyžování ve švýcarské Crans Montaně a musíme říci, že to byl opravdu napínavý závod plný emocí a skvělého lyžování.

Závod se konal na náročné trati, která obsahovala různé technické pasáže a strmé úseky, což z něj udělalo skvělou výzvu pro lyžařky. Během závodu jsme mohli vidět, jak se nejlepší světové lyžařky snažily zdolat trať co nejrychleji a nejefektivněji.

Jednou z největších hvězd závodu byla bezpochyby Mikaela Shiffrin z USA, která ukázala své skvělé lyžařské dovednosti a odhodlání. Dalšími výraznými účastnicemi závodu byly například Petra Vlhová z Slovenska, Lara Gut-Behrami ze Švýcarska nebo Corinne Suter také ze Švýcarska.

Celkové vítězství si nakonec odnesla Lara Gut-Behrami, která podala skvělý výkon a dokázala zdolat trať nejrychleji ze všech. Druhé místo obsadila Corinne Suter a třetí místo pak Mikaela Shiffrin.

Celkově to byl opravdu skvělý závod plný napětí, adrenalinu a skvělého lyžování. Těšíme se na další podobné akce a doufáme, že se nám podaří sledovat ještě více skvělých výkonů a emocí na lyžích.